Spørsmål og svar

Spørsmål og svar

Når kommer Lunds Tivoli til meg?

For å finne ut dette kan du følge oss på facebook! Der sier vi alltid i fra hvor vi er og hvor vi er på vei!
www.facebook.com/Lundstivoli

Du kan også skrive oss en melding på facebook, eller sende oss en mail på info(a)lundstivoli.no. Kom gjerne med ditt ønske om hvor vi bør komme og ha tivoli!

Følg også med på denne siden.

Hvilke karuseller kan jeg kjøre?

Karusellene har ulike høydebegrensninger for gjestenes sikkerhet. Høydebegrensningene er satt av produsenten og/eller tivolitilsynet, og disse følger vi overalt.

Lunds Tivoli har Norges bredeste utvalg av karuseller og tivoliopplevelser, her er det noe for både liten og stor. Alt fra barnekaruseller for de minste, morohus, bilbane og til heftige karuseller for de meste vågale.

Se oversikt over karusellene her!

Er det noen høydebegrensninger?

Vi har høydebegrensninger på alle våre karuseller pga sikkerhetsmessige hensyn. Disse begrensningene er satt av produsenten. Noen av våre karuseller har også en max høydebegrensning. Informasjon om alle høydebegrensninger finner du på alle våre karuseller.

Er det noen vektbegrensninger?

Enkelte av karusellene har et sikkerhetssystem som må være festet forsvarlig for at karusellen kan starte. Enkelte kroppsfasonger kan være slik at vi må nekte deg å kjøre. Det kan være at du er enten for liten, for høy eller for stor for sikkerhetsbøylen. Vi synes dette er like leit som du, men sikkerheten må kommes først.

Kan jeg ta bilder ombord i en karusell?

Av hensyn til sikkerheten til deg, dine medpassasjerer og til gjestene på bakken, er det strengt forbudt med løse gjenstander ombord i karusellene. 

Kan man ta ut penger på tivoliet?

Ja, du kan ta ut penger i kiosken PopItUp. Du kan også betale med kort på alle billettautomater, spill, kiosker og manuelle billettkasser.

Kan man betale med kort på Lunds Tivoli?

Ja, selvsagt! I alle billettboder, kiosker og spill kan du betale med kort. 

På tivoliområdet er det også flere billettautomater hvor du betaler med kort.

Hva koster en karuselltur?

En billett for én tur koster kr 54,-. Man kan også kjøpe rabatthefter med flere billetter og få flere turer og mer moro for pengene!

For karusellen No Limit og Go2gate (våre aller heftigste) koster turen 2 billetter pr tur. For alle andre opplevelser betaler du med en billett pr tur.

Se billettoversikt her.

Aksepterer dere ledsagerbevis?

Vi aksepterer ledsagerbevis som er utstedt av kommunen på stort sett alle karuseller, men ikke de hvor gjesten er spent helt fast og ledsager ikke har noen innvirkning på sikkerheten. Det er angitt på høydemåleren til karusellen om du kan benytte ledsagerbevis.

Bruker betaler da normal pris, og ledsager kjører gratis.

Må jeg betale både for voksne og barn?

På de fleste karuseller koster det en billett pr person pr tur. Unntakene er som følger:
NoLimit og Go2Gate koster to billetter pr person pr tur
En voksen kjører gratis sammen med betalende barn på Ballongen, Convoy og Baby fly dersom barnet ikke tørr kjøre alene.

Hva bør vi tenke på før vi går på tivoli?

Vi har en laget en enkel guide for hvordan du kan få den beste tivoli-opplevelsen.

Les våre tivolitips.

Vær og klær

Kle deg etter forholdene! Det er kjekkere å kjøre karuseller om du ikke er for våt eller for kald. Sjekk www.yr.no eller www.pent.no for dagens værvarsel.

Blir du litt kald kan vi anbefale en kaffe eller kopp varm sjokolade. Blir du for varm kan vi anbefale en slush eller en brus.