Spørsmål og svar

Spørsmål og svar

Når kommer Lunds Tivoli til meg?

For å finne ut dette kan du følge oss på facebook! Der sier vi alltid i fra hvor vi er og hvor vi er på vei!
www.facebook.com/Lundstivoli

Du kan også skrive oss en melding på facebook, eller sende oss en mail på info(a)lundstivoli.no. Kom gjerne med ditt ønske om hvor vi bør komme og ha tivoli!

Følg også med på denne siden.

Hvilke karuseller kan jeg kjøre?

Karusellene har ulike høydebegrensninger for gjestenes sikkerhet. Høydebegrensningene er satt av produsenten og/eller tivolitilsynet, og disse følger vi overalt.

Lunds Tivoli har Norges bredeste utvalg av karuseller og tivoliopplevelser, her er det noe for både liten og stor. Alt fra barnekaruseller for de minste, morohus, bilbane og til heftige karuseller for de meste vågale.

Se oversikt over karusellene her!

Kan man ta ut penger på tivoliet?

Ja, du kan ta ut penger i alle manuelle billettkasser. Du kan også betale med kort på alle billettautomater, spill, kiosker og manuelle billettkasser.

Kan man betale med kort på Lunds Tivoli?

Ja, selvsagt! I alle billettboder, kiosker og spill kan du betale med kort. 

På tivoliområdet er det også flere billettautomater hvor du betaler med kort.

Hva koster en karuselltur?

En billett for én tur koster kr 49,-. Man kan også kjøpe rabatthefter med flere billetter og få flere turer og mer moro for pengene!

For karusellen No Limit og Go2gate (våre aller heftigste) koster turen 2 billetter pr tur. For alle andre opplevelser betaler du med en billett pr tur.

Se billettoversikt her.

Hva bør vi tenke på før vi går på tivoli?

Vi har en laget en enkel guide for hvordan du kan få den beste tivoli-opplevelsen.

Les våre tivolitips.

Vær og klær

Kle deg etter forholdene! Det er kjekkere å kjøre karuseller om du ikke er for våt eller for kald. Sjekk www.yr.no eller www.pent.no for dagens værvarsel.

Blir du litt kald kan vi anbefale en kaffe eller kopp varm sjokolade. Blir du for varm kan vi anbefale en slush eller en brus.