Tivolitips

Viktige Tivoli-tips

Skal du på tivoli i sommer? 
Vi har laget en liten tipsliste for hva du bør gjøre for å maksimere din tivoli-opplevelse.
 

- Tips 1 -

Bruk minimum to dager på å mentalt lade deg opp før du drar på tivoliet. Du bør ikke fylle dagene dine med action og spenning i disse dagene, fordi det får du nok av på tivoliet. Da kommer du til å være helt utslitt. Så husk: Lad opp!

- Tips 2 -

Kjøp deg et rabatthefte. Er dere mange, så kan det være lurt å spare litt penger på å kjøpe et rabatthefte. Da blir det mer penger å bruke til sukkerspinn og tivoliets poppende popkorn.

- Tips 3 -

Ikke glem kameraet! Det er viktig å fange de magiske opplevelsene som du garantert kommer til å få på tivoliet. Som når kjæresten din klamrer seg fast i deg fordi Den Sorte Perle er litt skremmende. Eller når sønnen din har spist sin fjerde sukkerspinn, og nekter å gi seg før han har spist ti, eller når datteren din skriker at hun ikke er redd, før hun faller om i latterkrampe av magesuget som Drop-Zone gir henne. Kamera er viktig - det gir minner for livet!

- Tips 4 -

Er du en av de tøffeste på tivoliet? Da må du ta X-Force, Drop Zone, No Limit og Go2gate. De aller, aller tøffeste tar disse attraksjonene opptil flere ganger. 

- Tips 5 -

Er du glad i fart? Da må du få med deg No Limit, Grand Canyon, te-koppene og Go2Gate. Kjenn g-kreftene presse seg på deg, mens du kult og avslappet vinker til familie og venner og later som ingenting.

- Tips 6 -

Ta av deg sandalene før du kjører No Limit og Go2Gate.  Det er vanskelig å si unnskyld til mannen som fikk en sandal i hodet når du sitter opp-ned og svinger rundt i full hastighet.

- Tips 7 -

Ikke drikk te, mens du kjører te-koppene. Dårlig idé!

- Tips 8 -

Er du av den romantiske sorten? Hva er vel bedre enn å ta med kjæresten opp i pariserhjulet? Lunds Tivoli garanterer sukkersøt og klisjéfull stemning med din kjære!  Og hvis du ikke har funnet den rette, så kan du alltids nyte den fantastiske utsikten.

- Tips 9 -

Har du tidligere utført tips 8 med suksess, og er nå på tivoli med dine barn? Da må du få med deg karusellene for de minste. Lunds tivoli har en stor barneavdeling med alt fra flykaruseller, bamsekaruseller, togbaner og bilkaruseller.

- Tips 10 -

Misunner du dine barns smukker? På Lunds Tivoli kan du kjøpe kjempesmukker laget av godteri. Hvem liker ikke det?

- Tips 11 -

Gå gjennom Den Sorte Perle med hele familien og utforske  morohusets artige ganger og ufordringer.

- Tips 12 -

Hvis du elsker å vinne over søsteren din eller ektemannen din, så bør du utfordre dem til å slå deg i vannpistolskyting, basketballskudd eller ballkasting på blink. I tillegg til å vinne de kuleste premiene, så kan du alltids godte deg over å være best!

- Tips 13 -

Spis så mye sukkerspinn du klarer! Det er minst ett år til Lunds Tivoli er tilbake i byen, og hvem vet når du får smakt denne magiske tivolisnacksen igjen?