Covid19

Slik skaper vi trygghet hos Lunds Tivoli

Skal du på tivoli i sommer? 
Slik skaper vi trygghet på tivoliet i dagens Covid19 samfunn
 

Kjære gjest,

Vi ønsker deg velkommen til å oppleve en dag utendørs i vår Sommerpark i Bergen. Sikkerhet og velvære er vår topp prioritet for våre gjester og ansatte, og vi har gjort en rekke tiltak for å sikre at besøket ditt er trygt. På denne siden kan du lese hva vi gjør i parken for at du og dine skal få en trygg opplevelse.

Tiltak hos Lunds Tivoli:

Å komme seg ut og nyte den friske sommerluften og sollyset er bra for både kropp og sjel. Lunds Tivoli består nesten utelukkende av uteområder og i sommer-parken kan gjestene spre seg over store områder og unngå trengsel. Selvfølgelig er det positivt i disse tider. Det har blitt utviklet en egen bransjestandard for familieparkene, så nå kan gjestene se frem til en trygg og god park opplevelse.

Råd fra myndighetene betyr for tiden at virksomheten vår kan åpne fra 19.juni 2020, og vi er åpne for deg som lengter etter karuseller, moro og gøy. Les nedenfor om trinnene vi har tatt for å gjøre besøket ditt så trygt som mulig:

- Kjøp dine billetter på nett -

Kjøp deg et rabatthefte. For å ivareta sikkerheten for våre gjester og medarbeidere er det viktig at vi kan opprettholde 1 meter avstand. Derfor er antall gjester vi kan slippe inn i sommerparken begrenset. Dersom du kjøper et rabatthefte med 7 eller 15 billetter, er entrébilletten inkludert i prisen.

Gjester uten digital billett kan bli avvist ved inngangen dersom kapasiteten er nådd.

Ved ledig kapasitet, kan gjester kjøpe entrébillett og karusellbilletter ved bankkort eller vipps ved inngangen.

- Hygienestasjoner -

Husk å vaske hendeneDet vil være hygienestasjoner på alle attraksjoner som er åpne. I tillegg vil alle flater bli desinfisert jevnlig utover dagen, og enkelte flater etter hver tur.

- Mattilbudet -

Vi har fortsatt all den gode tivoli-snacksen du kan tenke deg Det vil selges sukkerspinn, popcorn, candy apple, brus, slush og churros akkurat som normalt hos Lunds Tivoli. Men vi anbefaler å betale med kontaktløs betaling (tæpping) for å unngå smitte via kontanter.

- Smittevern -

For deg i rissikogruppen: Vi må være påpasselig med at ingen som er syke skal inn i parken, og det anbefales at gjester over 70 år ikke besøker parken ennå.

Vi oppfordrer til å reise med egen bil/mc/sykkel/gå til Sommerparken. Dersom offentlig kollektivtransport benyttes bør våre gjester opprettholde anbefalt 1 meter avstand til ukjente, og til å rengjøre hender før og etter turen. 

Smittevernreglene i sommerparken er utformet med forutsetning av at familien holder seg sammen.

 Alle gjester oppfordres til å bruke FHIs helseapp Smittestopp aktivt under besøket. Denne kan lastes ned til din smarttelefon her: https://helsenorge.no/smittestopp